Jótevők vacsorája

2019. augusztus 29. 10:57 - Magyar Hospice Alapítvány

Mint 2015 óta minden nyár végén, idén, 2019. szeptember 4-én is megrendezzük a Jótevők Vacsoráját a Budapest Hospice Ház kertjében.
Adománygyűjtő rendezvényünkön a város legjobb éttermei grátisz főznek, a résztvevők pedig nemcsak jót esznek, hanem jót is tesznek: a vacsora árával ugyanis betegellátási tevékenységünket támogatják.

20180829184926img_9942.jpg

Nárcisz Asztaltársaságunkat 2013-ban 7 fővárosi neves és nívós vendéglátóhely hozta létre. Az Asztaltársaság tagjait magas színvonalú vendéglátásuk mellett példamutató felelős gondolkozásuk és szolidaritásuk is összeköti: vendégeikkel együtt fontosnak tartják az élet tiszteletét, ezért évről évre vállalják, hogy heti egy menü árával támogatják a Magyar Hospice Alapítványt. Összefogásuk és elkötelezettségük lehetővé teszi a Budapest Hospice Ház egy betegszobájának egész éves fenntartását.

Az éttermek nemes összefogásának megünneplésére idén már 5. alkalommal tartjuk meg kerti vacsoránkat alapítványunk kertjében, melyen jelenlegi éttermeink közül kilenc kényezteti majd egy-egy fogással vendégeinket: a Bodrogi Kúria, Cyrano, Fausto’s Ristorante, Két Szerecsen Bisztró és Kávéház, Nobu Budapest, Pastrami, Pomo D’oro, Robinson és az Ürömi Hütte.
20170830_174723_5811.jpg

A Jótevők Vacsorájának háziasszonya Mautner Zsófi gasztroblogger, szakácskönyvszerző, aki így ír arról, miért tartja szívügyének, hogy támogasson minket:

Megúszhatatlan: egyszer mindannyian meghalunk. Éppen ezért meg kell tanulnunk nyíltan, őszintén, szépen, tabuk nélkül beszélni a halálról. Nem mindegy, milyen körülmények között megyünk el, egy gyógyíthatatlan betegség esetén pedig segítségre van szükségünk méltóságunk megőrzéséhez.
A Magyar Hospice Alapítvány ebben óriási szerepet és munkát vállal. Én örömmel támogatom!
Támogassa Ön is!”

mautner_zsofi.jpg

A vacsora támogatói ára: 25.000 Ft (számlaszám: 10300002-20329055-70073285 (MKB Bank), számlatulajdonos: Magyar Hospice Alapítvány).

Részvételi visszajelzését a nada.kanjo@hospicehaz.hu e-mail címre várjuk.

További információért látogasson el a vacsora folyamatosan frissülő facebook eseményéhez.

Szeretettel várjuk szeptember 4-én.

Köszönjük!

 

 

A képek a Magyar Hospice Alapítvány tulajdonát képezik, felhasználásuk nem engedélyezett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hospicehaz.blog.hu/api/trackback/id/tr1715025114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása